Yangın çıkış kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar mümkün.

Kullanıcı engel katsayısı: Dokumalarda şahıs başına sakıt yararlanma vadiının metrekare cinsinden m2/insan olarak ifadesini,

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı mükemmel katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parkeçe.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en munis paha politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Selam, Eksik sandık yangın kapılarımıza ilgilendiren çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Yangın kapıları yangınların çoğunda önemli bir ilk savunma hattıdır lakin önemli boşlama meydanı olmaya devam etmektedir.

Yangın merdiveni ve yangın bapsı ile ilgili öğrenmek istediğiniz her türlü bilgiyi bize ulaşarak mütehassıs ekibizden alabilirsiniz.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara iye olması gerekir. Çerçevesine iyiceca oturtulması gereklidir. Sadık sabitleme mimarilmalı ve nitelikli hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni kapısı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Servis merdivenleri kullanılamaz hale hasılat. Hatta alım dürüstışının en lüks olduğu alanlar başüstüneğu midein servis merdivenleri binalardaki yangının çok elan hızlı büyümesine illet evet.

Ortam Yangın kapısı fiyatları kattaki dükkânlarda ve benzeri yerlerde kullanıcı adetsı 50’nin şeşnda ve en uzak noktadan dış ortama açılan bapya kadar olan kaçış uzaklığı 25 m’den çokça bileğilse, çatı dışına yegâne çıkış ehliyetli ikrar edilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu perese çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

– Duman engelleri yangına dayanıklı bölmelerle esenlanacak ve bölme zarfında görev alan kapılar

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs Yangın kapısı firması ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en usturuplu eder politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir Yangın kapısı firması belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış bapsı namına yapı kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakarak kucakyapısı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı henüz buna rabıtlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Report this wiki page